ISSH Meeting Zondag 25 SEPTEMBER 2022

 Locatie:                        DOC  THEATER
Stadhouderskade 89   1073 AV  Amsterdam
Aanvang:                     13.00 uur
Bar & Zaal Open:    12.30 uur

Toegang:                     Gratis voor leden 
Introducees:            €  5 Euro 
Parkeren:                    € 6 per uur!


P R O G R A M M A

TIJDENS DEZE MEETING HOUDEN WE DE EERDER UITGESTELDE LEDENVERGADERING!

O N   T H E   T O W N     1949

On the Town is een Amerikaanse film uit 1949 van Stanley Donen en Gene Kelly met in de hoofdrollen Gene Kelly, Vera-Ellen en Frank Sinatra.

De film is gebaseerd op de gelijknamige musicalproductie die in 1944 op Broadway werd opgevoerd. De film gebruikt echter maar vier nummers uit deze musical en ook het verhaal is aangepast. Het was de eerste keer dat een musicalfilm op locatie (New York) werd opgenomen. De film was een hit in de bioscopen en won een Oscar voor Beste muziek. We tonen een z.g. ‘condensed version’ van plm 35 minuten.

TONY BENNETT & LADY GAGA
Last performance

In verband met zijn ziekte trad Tony Bennett op 3 en 4 augustus vorig jaar voor het laatst op. Tijdens de vorige meeting afgelopen maart toonden wij de korte CBS documentaire over deze happening. Passend bij zijn statuur gaf hij zijn allerlaatste concert samen met Lady Gaga in Radio City Music Hall in New York. Wat ons betreft één van de allermooiste zalen ter wereld.

MARGRIET’s KWARTIERTJE

Behoeft eigenlijk geen uitleg. Margriet’s bijdrage tijdens de meeting wordt al jaren met luid applaus door u ontvangen. Ik ga er van uit dat zij u weer verrast met korte bijzondere Sinatra video items, die zij tijdens haar zoektocht op internet is tegengekomen…

HOOFDPROGRAMMA:
SINATRA LIVE AT POMPEI
ITALY 1991

Nog nooit eerder vertoond tijdens onze meetings. De registratie is niet in super beeldkwaliteit maar de vele close-ups zijn best goed. Kortom we hebben weer een mooi zondagmiddag programma voor u samengesteld. En u weet het; thuisblijvers hebben altijd ongelijk!