ISSH Meeting Zondag 11 DECEMBER 2022

 Locatie:                        DOC  THEATER
Stadhouderskade 89   1073 AV  Amsterdam
Aanvang:                     13.00 uur
Bar & Zaal Open:    12.30 uur

Toegang:                     Gratis voor leden 
Introducees:            €  5 Euro 
Parkeren:                    € 6 per uur!


P R O G R A M M A

P A L    J O E Y     1957

Joey Evans (Frank Sinatra) is knap, charmant en grappig, kortom een echte ladykiller. Hij zet zijn lieve vriendin Linda (Kim Novak) aan de kant voor de oudere maar rijke weduwe Vera (Rita Hayworth). Joey mag Vera’s nachtclub beheren en lijkt het helemaal voor elkaar te hebben. Dan ontdekt Vera dat Linda een prachtige rol krijgt in de nachclub show en wordt jaloers. Joey moet kiezen en laten zien wat hij waard is.

We tonen een z.g. ‘condensed version’ c.q. ingedikte versie van plm 35 minuten. In de afgelopen jaren zijn alle muziek films van Sinatra op deze wijze vertoond. Er kwamen verzoeken om de Pal Joey montage uit 2014 nog eens te laten zien. Begrijpelijk! Joey Evens heeft dezelfde eigenschappen als Sinatra; Joey is een charmeur waar vrouwen voor vallen. Kan bovendien goed acteren, maar vooral uitstekend zingen. Volgens velen komt Sinatra  in deze filmrol heel dicht bij de persoon, die hij in zijn werkelijke leven was. 

 

S I N A T R A   1 0 0 
Acht solisten & Metropole Orkest

Deze muzikale show werd een aantal malen in 2015 in Nederland  vertoond met als grootste lokatie het RAI Theater & Congrescentrum in Amsterdam. 1750 toeschouwers werden getracteerd op aantrekkelijke en gevarieerde  performances van ruim twee uur.

Wij hebben er een klein uur uit samengesteld,  dat zeer de moeite waard is om nog eens naar te kijken en luisteren. Een bijzondere opfrisser voor velen van u. Ten minste als u, zoals velen van onze ISSH leden, destijds in één van de concertzalen zat.

U ziet het Metropole Orkest o.l.v Jörg Achim Keller, Matt Dusk, Leonie Meijer, Jon van Eerd, Greetje Kauffeld, Ruben Hein, Tania Kross en Felix Maginn. Creatief producent: Cor Franc, Zakelijk producent: Ruud de Graaf.

Deze registratie is geen ‘echte televisie opname’, maar gelukkig stonden er een paar prima camera’s die het geheel, als ‘zaal registratie’, uitstelend en onderhoudend hebben vastgelegd. 

 

HOOFDPROGRAMMA:

S I N A T R A    L I V E!

We houden ons afsluitende Sinatra concert geheim omdat niemand van de leden het ooit heeft gezien en we het, tijdens de meeting,  als kadootje namens het ISSH bestuur op een usb stick aan de leden meegeven.

Het dateert uit de jaren zestig. Door een bijzondere bron van de voorzitter, een Sinatra fan in het buitenland, is de beeldkwaliteit beter dan andere registraties uit die tijd. Zoals die bijvoorbeeld in box ‘World On A String’uit 2016 officieel zijn uitgegeven.

Kortom we hebben voor de laatste keer een mooi zondagmiddag programma voor u samengesteld. En u weet het; thuisblijvers hebben altijd ongelijk!