Frank Sinatra Is Van Een Andere Orde…

Jazeker! Francis Albert Sinatra (1915-1998) is echt een verhaal apart in de geschiedenis van de Amerikaanse populaire muziek. Zijn naam staat synoniem voor de grootste én meest veelzijdige entertainer van de twintigste eeuw.  Acteur, radiomaker, dirigent,  live-performer, film producent, maar vooral dé zanger!

Je ziet en hoort een unieke combinatie van een zanger en acteur op de bühne die heel makkelijk lijkt, maar nog nooit door iemand is geëvenaard.  Het is een mix van stem, uitspraak, ademhalingstech-niek, dixie, tederheid en charismatische voordracht. Hij zingt over alle soorten emoties; niet die van hemzelf, maar over die van jou. Sinatra zingt geen liedje; hij is het gewoon!

Deze website zonder fratsen informeert je over, en maakt je attent op, deze unieke persoonlijkheid uit de Amerikaanse muziekgeschie-denis én zijn Nederlandse fanclub, die na 36 jaar nog steeds actief is!

kop fs 150
Meer weten?   Mail ons:
info@issh.nl
 

One thought on “Frank Sinatra Is Van Een Andere Orde…”

Leave a Reply